01.12.2008

NOU !!!! Program romanesc de messenger

www.alonia.ro (Aplicaţia de messenger este compatibilă cu clienţii de messenger Yahoo!, Google, MSN)

3 comentarii:

Adm spunea...

Functii Alonia

Telefon

Vorbeste gratuit PC la PC cu prietenii din Alonia.

Avantajele telefoniei prin INTERNET (VoIP) nu mai sunt demult contestate de nimeni. Dintre ele unul este indiscutabil vedeta - Convorbiri Voce Gratuite intre oameni aflati la mii de kilometri departare. Cu Alonia beneficiezi de tehnologie de ultima generatie si de experienta echipei noastre fara sa platesti.

Vrei sa vorbesti din Alonia catre retelele de telefonie din Romania sau strainatate? Nimic mai simplu, cumpara credit si cele mai mici tarife iti sunt la dispozitie.

Mai mult, vei primi gratuit un numar de telefon de Romania si poti fi sunat de prieteni de pe telefoanele lor ca si cum ai fi acasa, oriunde ai fi.

In telefon ai si istoricul convorbirilor dupa tipul apelurilor - apeluri pierdute, apeluri primite si numere apelate.

Video Telefon

Ce poate fi mai frumos decat sa te vezi cu cei dragi oricand iti doresti. Ce poate fi mai frumos atunci cand iti e dor de ei decat sa vorbiti fata in fata. Si daca inca nu te-ai suit in avionul ala, nu e totul pierdut. Ai un WebCam? Hai sa te vezi cu cei dragi! Vorbeste gratuit pe VideoTelefon prin Alonia.

Messenger

Trimiti si primesti text in timp real (IM), poze si documente, vezi daca prietenii sunt disponibili, si ii anunti status-ul tau.

Messenger-ul Alonia iti este foarte util pentru ca in el poti comunica atat cu toti prietenii tai care au cont in Alonia dar si cu cei din YAHOO, Google Chat, MSN si AIM*. Astfel nu ai nevoie sa lansezi mai multe aplicatii messenger, poti folosi doar Alonia.

* Aceasta facilitate nu poate fi garantata, depinzand si de aplicatia de Instant Messaging respectiva

Mai mult, daca iti doresti, poti salva pe calculatorul tau mesajele, istoricul lor fiind foarte usor de folosit. Poti cauta oricand dupa contacte, perioada sau cuvinte cheie, poti sterge oricand un mesaj.

Info

Alonia alege intotdeauna cele mai bune surse de informare pentru tine. In sectiunea Info iti poti citi Horoscopul zilnic, poti afla cursul valutar si te poti pune la curent cu ce se intampla in Romania de azi.

Toate aceste functii sunt incorporate in aplicatia Alonia. Tot ce ai de facut este sa o instalezi pe calculatorul tau, sa iti creezi contul si...sa comunici!

Anonim spunea...

va rog sa rezolvati cumva si cat mai repede problema cu gheata din satul rus din fata coperativei pentru ca ne rupem toate masinile.Este o problema care exista de mult dar nimeni nu face nimica.va multumesc cu respect pt. Domnul ciceu pe care l-am votat.

Adm spunea...

Foarte bine ca ati adus aminte de acest aspect, intr-adevar si eu trec cu masina pe acolo , stiu ca e foarte rau in acea zona , eu am postat pe site aceasta problema http://www.sindresti.nvn.ro/Stiri%20comuna%201.html , o sa incerc sa fac in asa fel incat sa se uite pe site si sa se rezolve problemna asta

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Orice parere este binevenita asa ca te invit sa comentezi articolul...NU UITA ca si parerea ta conteaza.