25.01.2009

Interviu cu primarul com.Dumbravita

 


REALITATEA.NET - Zeci de oameni din localitatea maramureşeană Dumbrăviţa au blocat drumul care trece prin comună

6 comentarii:

Adm spunea...

Daca site ul http://www.sindresti.nvn.ro/ nu functioneaza in anumite zile vizitati blogul http://sindresti.blogspot.com/ pentru a afla motivul pentru care a fost oprit.

Florin Ciocotisan spunea...

Ovidiu te felicit pentru site si pt blogul Sindrestiului. Ma bucur ca cineva s-a gandit sa faca un site de prezentarare. Am vazut ca sunt si eu pe acolo pus. Desi nu ma mai ocup de modelling de mult timp, mersi ca m-ai pus. Acuma ma ocup de jurnalism.

O sa pun si eu un link catre site si catre blog, pe blogurile mele.

Inca o data felicitari si sper ca acest blog sa devina in timp un spatiu cultural al satului si un loc unde fiecare isi poate exprima libere ideile, fiindca doar prin dialog si schimburi putem progresa.

Bafta!

Anonim spunea...

Mersi mult Florin, chiar azi 10.02.09 am cautat pe google ceva legat de sindresti sa mai pun pe site si am dat de blogul tau, am postat ceva, sper sa nu te superi daca postez aici linkul catre blogul tau http://florinciocotisan.blogspot.com/ , felicitari pentru blog (am vazut ca ai mai creat unu si inainte, dar asta se pare ca e oficial). Am creat blogul si site-ul pentru Sindresti si pentru comunitatea comunei Dumbravita, este un modalitate de exprimare mai usoara numai ca din pacate nu prea scrie lumea, oricum le multumesc celor care au scris sau macar au accesat acest blog sau site-ul www.sindresti.nvn.ro. Nu prea m-am ocupat de blog in ultima vreme fiind cu site-ul care mi-a luat foarte mult timp. Sper sa mai scrii pe acest blog sau pe mailul sindresticomunadumbravita@yahoo.com si sa vii cu ceva idei legat de site sau daca ai fotografii din comuna poti sa ma contactezi sa le postez pe site.

Anonim spunea...

Blogul asta nou florinciocotisan.blogspot.com l-am creat ca sa pun pozele si impresiile din Franta (sunt la bursa in Franta - master)

Mai am insa un blog - cinematracker.blogspot.com pe care scriu cronici de filme si pe care vreau sa il transform in curand intrun site, din urma caruia sa fac si ceva bani.

O sa pun si eu pe blogul meu link catre site si catre blogul Sindrestiului.

Adm spunea...

ok, mersi mult, am pus si eu pe blog link-uri catre cele 2 bloguri ale tale si asteptam pozele din patria lui De Gaulle. Si pana atunci mult succes la master....si multa atentie cu frantuzoaicele ca se spune ca sunt foarte iubarete. Ne mai auzim

eu spunea...

Mergem in Maramures si in Bucovina pe 21-24 iulie 2011. Cine doreste sa vina cu noi, poate gasi toate detaliile organizatorice aici:
http://paginadefolos.blogspot.com/2011/06/pelerinaj-maramures-bucovina-21-24.html sau poate doriti sa vizitati o tara straina http://paginadefolos.blogspot.com/search/label/Pelerinaje%20in%20Strainatate

:)) ;)) ;;) :D ;) :p :(( :) :( :X =(( :-o :-/ :-* :| 8-} :)] ~x( :-t b-( :-L x( =))

Trimiteți un comentariu

Orice parere este binevenita asa ca te invit sa comentezi articolul...NU UITA ca si parerea ta conteaza.